2014. október 24., péntek

Vogue Spain - '14 November

A spanyol Vogue egészen érdekes ötlettel állt elő a novemberi hónapra, mivel a 3 címlap mellé (amelyek elég jól sikerültek) nem editorialokat készítettek, hanem 4 alternatív címlapot. Ezek többsége is nagyon jól sikerült, a fotós Alexi Lubomirski volt.
Az eredetiek közül Editáé a kedvencem, mert a sárga ruha ellenére (ami a szőke hajához nem túl praktikus) nagyon dögös. Alessandra Burberry-s címlapja is csodaszép lett, bár a fekete-fehér képen is roppant elegáns. Ezek mellett még a színesek tetszenek a legjobban, így Edita a geometriai mintás bodyban és Kati pöttyös szettje.
A baj mindezzel csak az, hogy így kapunk egy apró ízelítőt, azonban többet nem és akármennyire is tetszik egy-egy címlap, nem kaphatjuk meg az "egész történetet.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Spanish Vogue came up with a quite unusual idea, because for november, they didn't do an editorial for the 3 covers (which look really great), but they shoot other 4 alternative covers. Most of them also looking lovely. The photographer was Alexi Lubomirski.
From the originals my favourite is the one with Edita, because in spite of the yellow dress (which isn't the best choice for her blonde hair) she looks hot. Alessandra looks the most wonderful on her Burberry cover, although the black and white one is also very elegant. Next to these, I like the colorful ones the most, like Edita in the geometric printed body and Kati in her dotted set.
The only problem with all these is, that we get a foretaste, but nothing more and no matter how much we adore a cover we can't get the "whole story".

Alessandra Ambrosio

Edita Vilkeviciute

Kati Nescher

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése