2014. augusztus 22., péntek

H&M Magazine - 2014 Autumn

A címlapfotóról egy képet már mutattam is Instagramon és Facebookon, de most következzenek a saját szkennjeim a számról. A címlap igazán tetszik, Amanda és Karlina is jól néznek ki. A belső editorialt is Giampolo Sgura készítette, a képeken pedig a stylist, Julia von Boehm keverte a drágább Studio kollekció darabjait és a normál, olcsóbb őszi-téli kollekciót.
E mellett a magazin hátulján, továbbá a magyar Glamour hátulján már találtam egy-egy újabb fotót Liu Wenről és Liya Kebedéről. Nekem elsőre nagyon tetszik a világos háttér és a ruhák őszies színe, amúgy is kedvelem a zöldet.
-----------------------------------------------------------------
I have already shared a picture of the coverphoto on Instagram and our Facebook, but here are my scans from the issue. I really like the cover, Amanda and Karlina also looks great. In the editorial inside, also taken by Giampaolo Sgura, the stylist, Julia von Boehm mixed up the more expensive pieces from the Studio collection and some others from the normal, cheaper fall-winter collection.
Beside this I also found some new photos, of Liu Wen and Liya Kebede, on the back of the magazine and the hungarian Glamour. As a first impression, I really liked the photos with the lighter background and the clothes look also great, green is one of my favourite colors for fall.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése