2014. június 8., vasárnap

Porter #3

    Úgy tűnik a Porter magazin minden egyes alkalommal egyre magasabbra helyezi a lécet. Bár nem beszéltünk a második számukról (ami szintén szuper volt, Lady Gagáról szerintem a legnormálisabb fotó készült), de említettük az elsőt, ahol Gisele Bündchen volt a címplaon. Valamint megosztottunk egy editorialt is Bianca Baltival.
    Az új szám Lara Stone-nal megint szuper! Inez és Vinoodh nagyon elkaptak egy bizonyos nyári hangulatot. Ez nem a fesztiválozós, vagy strandolós, bár némely ruhák ezekre is emlékeztetnek. Amit én érzek ezekből a képekből az a fülledt meleg levegő, egy nagyon meleg nyárin napon. A meleg színek és a növények fajtái mind ezt az érzetet keltik. Ebben az esetben a csizmák és a kandalló kicsit furcsának tűnnek, de szerintem ezek még inkább átadják a meleg levegő érzését.
     Lara remekül néz ki a borítón, és a többi képen is. A teljesen egyszerű hátterek jól hangsúlyozzák személyét és a ruhákat. Azok a képek ahol az ágyban van nekem kevésbé tetszenek, de úgy tűnik a szerkesztőknek viszont ez volt a kedvencük, mert kettő is bekerült ebből a típusból.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
      It seems to me that Poter magazine raises the bar for itself everytime. We haven't talked about the second issue (which was also great, I think with the most normal photo about Lady Gaga), but we did about the first, which had Gisele Bündchen on the cover. We also shared with you an editorial about Bianca Balti.
      The new issue with Lara Stone is amazing again! Inez and Vinoodh caught perfectly a type of summer atmosphere. It's not the festival or beach style, athough there are clothes which are connected to these. What I feel from the photos is a muggy air, a really hot summer. All the warm colours and the type of the plants give this feeling. In the case of summer the boots and the fireplace seems a bit odd, but I think it just gives even more the feeling of the warm air.
       Lara looks great on the cover and on the other pictures as well. Absolutely pure backgrounds which give an emphasize to her and the clothes. I prefer less the photo where she is in the bed, but it seems the editors like that because there's two of them.
Forrás: innen

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése