2014. június 12., csütörtök

Júliusi címlapok / July covers - 1

Harper's Bazaar UK
Tetszik, hogy élénk színeket használtak, de az első címlap borzasztó előnytelen lett. Kár érte. Emily Blunt igazán szép nő.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 I like, that they used bold colors, but the first cover is so disadvantageous. Such a shame, because Emily Blunt is a pretty woman.Vogue Russia:
Őszintén Sam Rollinson messze nem tartozik a kedvenc modelljeim közé, de ezen a címlapon jól néz ki, a színek is nagyon tetszenek.
---------------------------------------------------------------
Honestly, Sam Rollinson is far away from being one of my favourite models, but she looks nice here, and I really like the colors too.

Vanity Fair US:
Tetszik a retró glamour hatás, de Shailene Woodley arca nagyon mű lett, kicsit túlphotoshoppolt. Találtam egy korábbi VF fotót róla, amelyhez hasonló messze jobb lett volna...
------------------------------------------------------------------
I like the retro glamour feeling, but Shailene Woodley's face is so plastic, there's to much photoshop, for sure. I found an older VF photo of her, a similar could be so much better...Vogue Germany:
A háttér túl szürke, tetszik a mozgás ötlete, de a szövegek már idegesítőek.
--------------------------------------------------------------
The background is too grey, but I like the idea with the moving, but the titles are too annoying.

Elle US:
A smink se tetszik igazán a kis dobozok pedig tele vannak szöveggel és a sárga szín se passzol. Anna azért próbálkozott.
-----------------------------------------------------------------
I don't like the make-up and the little boxes are full of text and the yellow colors are not matching. But Anna tried.

Vogue China:
Bár kicsit fakó, egész szép lett volna, azon kívül, hogy egyértelműen nem Kati Nescher lett volna erre a megfelelő modell. A kisugárzásából hiányzik a kifinomultság.
--------------------------------------------------------------
Although it's quite pale, could be nice, irrespectively of the fact, that obviously Kati Nescher isn't the appropiate model for this. There's a huge lack of fineness.
Elle UK:
Mintha még próbálkozni sem akartak volna... A ruha egy nagy semmi, a haj kócos, a háttér uncsi. Szegény Keiráról ennél sokkal jobbak.
---------------------------------------------------------------
Like they didn't even try... The dress is a nothing, the hair is tangled, the background is boring. Poor Keira, much better photos was taken of her previously.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése