2014. május 6., kedd

MET Gala 2014

A Facebook oldalunkra gyorsan összerántottam 45 képet a vörös szőnyegről, melyek a legemlékezetesebbek vagy hatásosabbak voltak számomra, az idei MET gáláról, mely idén a Charles James: Beyond Fashion címet kapta, ugyanis a brit designer csodás, szoborszépségű darabjait állították ki.
A sietség és a mennyiség miatt az első benyomásaim és gondolataim kerültek fel, néhol talán kicsit zavaros formában. Körülbelül sorrendbe is vannak fenn, aszerint, hogy mennyire tetszettek, így kezdve a stílusos Kurkova-Stone-Waterhouse hármassal és a végén az eseményt-tévesztett rövid-szoknyásokkal. A következő néhány kép pedig a készülődésről és az eseményről, pedig a Vogue.com-ról származnak.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
I quickly put together 45 pictures from the red carpet to our Facebook page, of the most memoriable or interesting dresses, from this year's MET gala, which had the Charles James: Beyond fashion title, because the exhibition included beautiful, statuesque gowns by the british designer
Because of the time and the amoung of photos, I wrote my first impressions and thoughts, sometimes a little bit incoherently. It is also in a row, starting from the bests with the stylish Krukova-Stone-Waterhouse trio and at the end with the short-skirted girls, who came to the wrong event. And the next pictures from the event are from Vogue.com.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése