2014. május 4., vasárnap

Májusi címlapok / May covers - 2

Vogue Brasil
Évfordulós számuk dupla címlapjára Rihanna került, aki tökéletes választásnak bizonyult. Rihanna jó modell ahhoz, hogy nem csak az legyen az érdekes egy fotóban, hogy egy híresség van rajta, hanem, hogy a koncepció mennyire működik és művészi hatása legyen. Bár néha ennek érdekében már túlzásba esik (a viselt ruhák számának minimalizálásával), de a fotósorozat így is nyerő lett. Bár az első címlap nem a legjobb, a második nagyon szép.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Rihanna got their anniversary issue's cover, which was a perfect choice. Rihanna is a good model and makes the photos great, because of its conception and give it an artistic effect, not just the "I'm a superstar" pose. Although sometimes she feels it too well (when the minimizing of the worn clothes), but the photoshoot is still a winner. Although the first cover is not the best, the second one is really pretty.

Vogue Mexico
A két fotó stylingja teljesen eltér egymástól, nem is tudom ezt hogyan gondolták. Az első ötlet is működhetne egy kicsit távolabbi fotóval, hogy a ruhával teljes összhatás érvényesüljön. S bár ez a festett Chanel már a könyökünkön jön ki, a köpeny már egy extrább darab és az egész kép sokkal természetesebb és szebb. A modell Arizona Muse.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
The stylings of the two photos are totally different, I don't know how they imagined this. The first idea could also work, with a not so close photo and letting the whole effect, including the total outfit work. And although we had already enough of that painted Chanel pieces, the cape is a more interesting choice and the whole picture is just more natural and nice. The model is Arizona Muse.Numéro #153:
Aymeline Valade szőke hajától kezdve, egyszerűen minden működik ezen a fotón. A koncepció is tetszetős, de Aymeline viszi az egész címlapba az energiát. Elképesztő!
---------------------------------------------------------------
Starting with Aymeline Valade's blonde hair, the whole photo is just simply working. The conception is likeable, but Aymeline brings the whole energy to this cover. Striking!
Vogue Turkey:
Pink mindenhol! Még a hidegebb hónapokra tökéletes lett volna, a pinket, mint a szezon színét bevezetni, de most már ennél valami nyáriasabbat, ütősebbet vártam volna... De Adriana még mindig jól néz ki és már múltkor is kiderült, hogy ő tökéletes a pink szín viselésére.
-----------------------------------------------------------------
Pink is everywhere! It would be great for the colder months as a preview of pink, the color of this season., but now I expected something warmer... But Adriana still looks great and it already turned out recently, that she is perfect for wearing pink.

Elle Australia:
Íme egy messze merészebb, de még mindig bájos tálalása a rózsaszínnek és árnyalatainak Rose Byrne-nal. Huncut és könnyed, nem is kell több.
--------------------------------------------------------------
Here's a braver, but still sweet sweet use of pink and its shades, with Rose Byrne. Naugthy and easy, nothing more is needed.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése