2013. augusztus 3., szombat

Vogue Italia - School Style

Szinte mindenkinek van egy időszak az év valamely szakaszában, amikor szívesen használja az "iskolás stílust" vagy elemeit. Általában ez szeptemberben és ősszel erősödik fel (teljesen egyértelmű okból) és egyébként is ekkor a legmegfelelőbbek a blézerek, sálak, ingek és a színek.
Az olasz Vogue augusztusi számába készült egy sorozat KT Auleta által, mely hasonlóképp készül az őszi szezonra bár kicsit vadabb, de még hatásosabb módon. A modellek: Emily Meuleman, Emily Smith, Liza Schwab és Olga Timokhina.
----------------------------------------------------------------
Almost everybody has a period every year, when she gladly use the "school girl style" or its elements. Usually it comes out in september and in autumn (because of a totally obvious reason) and otherwise this time of the year are the blazers, scarfs, shirts and colors the most suitable.
The italian Vogue made a shot by KT Auleta to its august issue, which similarly get ready to the fall season although in a wilder, but even more impressive way. The models: Emily Meuleman, Emily Smith, Liza Schwab and Olga Timokhina.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése