2013. augusztus 4., vasárnap

Szeptemberi címlapok / September covers - 1
Elle UK:
Nekem tetszik. Visszafogott, de jó a szett, Katy szép, a fekete - fehér megoldás kicsit fiatalosabb beütést kapott.
----------------------------------------------------------------
I like it. It's low - key, but the set is good, Katy is pretty, the black and white theme got a little bit youthful line.Vogue UK:
Daria sokszor kap ilyen zilált stylingot, de ez tetszik. Világosak a színek és összepasszolnak, de a narancsos árnyalattól őszies.
---------------------------------------------------------------
A lot of times got Daria a this kind of tousled styling, but I like this one. The colors are bright and pass together, but it's fally because of the orange shades.


Instyle UK:
A szokásos Instyle címlap a póztól és Kate Bosworth szépségétől lett csak jobb, a styling egyébként uncsi, és Kate se tűnik túl izgatottnak...
------------------------------------------------------------------
The usual Instyle cover became a little bit better because of the pose and Kate Bosworth's beauty, otherwise the styling is boring and Kate also doesn't look so excited...


Vanity Fair US:
Inkább nem boncolgatnám most a címlapmodell választásának értelmét... Egyébként a képről fel se ismertem Diana hercegnőt, bár a fotó maga nem olyan rossz.
-------------------------------------------------------------------
I better not start to analize the sense of the covermodel's choice... Otherwise I didn't recognize Princess Diana from the picture, although the photo itself isn't bad.Marie Claire UK:
Én kedvelem Jessie J-t, egész jó fotó lett, a ruha jó, kicsit vad, illik hozzá, de a színek kellemesek.
-----------------------------------------------------------------
I like Jessie J, this is quite a good photo of her, the dress is good, a little bit wild, fits her, but the colors are pleasant.Cosmopolitan US:
Egész tűrhető pózt találtak Ninának. Nem a szokásos, de kicsit több photoshoppal (...) még mindig dögös.
-----------------------------------------------------------------
They found a quite acceptable pose for Nina. It's not the usual, but with a little bit more photoshop (...) she's still hot.Vogue Japan:
A mostani címlapot a haj és a styling mentette meg. A pink szöveg még jó is lenne, de ez a barnás undi... Cara jól néz ki.
----------------------------------------------------------------
The hair and the styling saved this cover. The pink title would be still good, but this brown is ugly... Cara looks good.


Glamour US:
Uhhh.... Unalmas, elcsépelt. Legalább egy jobb ruhát adtak volna Jen-re... A Hollywood issue mert egy fekete ruhában ül a medence szélén egy várossal a háttérben...
-----------------------------------------------------------------
Uhhh.... Boring, well-trodden. At least they would put a better dress on Jen... This is the Hollywood issue, because she's sittin' in a black dress next to the pool, with a city in the background...
Harper's Bazaar UK:
A ruha szép, a rúzs tetszik, a szürke háttér unalmas, a smink viszont felháborító. Tudjuk, hogy vörös rúzs mellé már nem érdemes sok sminket felkenni, de azért, hogy egy címlapnál nem tüntették el a karikákat Natalia szeme alól...
------------------------------------------------------------------
The dress is nice, I like the rouge, the grey background is boring, but the makeup is outrageous. We know, that next to the red rouge, we shouldn't use too much makeup, but with a coverphoto to left the circles under Natalia's eyes...Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése