2013. augusztus 9., péntek

Szeptemberi címlapok / September covers - 2

Elle Poland
Az első háttere ronda, de a második fotó gyönyörű! A Dolce & Gabbana koronához hasonló díszes darabokhoz tökéletes ez az egyszerű koncepció.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
The first one's background is ugly, but the second photo is beautiful! To the similar elaborated pieces, like the Dolce & Gabbana crown this simple conception matches perfectly.Glamour UK:
Tökéletes a styling, Lily bájos, eredeti és ötletes címlap, bár a vörös ruha, a piros háttér és a narancs feliratok nem igazán illenek össze.
----------------------------------------------------------------
The styling is perfect, Lily is lovely, it's a unique and creative cover, although the red dress, the background and the orange titles don't really match.Elle US:
Kate Upton megint roppant dögös, a legjobb választás a szeptemberi címlaphoz az Elle-nek, mert a háttér így is elég unalmas...
------------------------------------------------------------------
Kate Upton is very hot again, the best choice to a september issue for Elle, because the background is still quite boring...


Vogue Netherlands:
Nem tipikus címlapfotó, de a szett nagyon különleges, Doutzen szép, a háttér csodás, tökéletes, hogy lemegy a nap. Szép!
---------------------------------------------------------------
It's not a typical coverphoto, but the set is very special, Doutzen is pretty, the background is wonderful, perfect, that the sun goes down. Nice!

Harper's Bazaar US:
Nem tudom miért ragaszkodik az amerikai Bazaar a fehér hátteres, vakus fotókhoz (és Terry Richardsonhoz), de ez eddig SJP-nek áll a legrosszabbul. Pedig olyan bájos és vidám, ennél sokkal jobb lehetett volna...
------------------------------------------------------------
I don't know why american Bazaar sticked to this photoflashed photos with the white background ( and to Terry Richardson), but this looks the worse for SJP. But she's so lovely and lively, this could be so much better...Vogue Portugal:
Nekem kicsit fakók a színek, de az őszi címlaphoz végül is illik. Natalia Uliasz viszont igazán gyönyörű!
-------------------------------------------------------------
The colors are a bit too faded for me, but after all it fits the fall cover. But Natalia Uliasz is really beautiful!Elle Russia:
Itt is fakóak a színek, de a vörössel le tudnak venni a lábamról. Azonban Britt Maren messze nem olyan szép, mint Natalia.
--------------------------------------------------------------
The colors are also faded here, but they always got me with this kind of foxy red color. But she's nothing next to Natalia's beauty.

i-D:                            Elő - Ősz / Pre- Fall
Selena az egyszerű stylinggal nagyon fiatalnak néz ki, nekem tetszik, hogy természetes és élettel-teli a kép.
------------------------------------------------------------
Selena looks very young with this simple styling, and I really like, that the picture is very natural and lively.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése