2013. április 29., hétfő

Májusi címlapok / May covers - 3

Vogue Spain - Belleza:
Íme a Candice Swanepoeles címlap jobb minőségben. Ez jobban sikerült, mint Aymelinnel  a másik, csak jobb lenne, ha a mellét eltakarná. Dögösebb lenne.
----------------------------------
Here's the cover with Candice Swanepoel in a better quality. This one is better, than the other with Aymeline, although it'ld be just better, if she'ld totally hide her breasts. It'ld be foxier.
L'Officiel Paris:
Nagyon egyszerű, és szép fotó Palvin Barbiról, de valamiért nem tetszik a haja. Kifejezéstelen lett tőle az arca.
----------------------------------
It's a very simple and pretty photo of Barbara Palvin, but somehow I don't like her hair. Her face become expressionless, because of it.
Vogue Thailand:
Tetszenek a színek és a fiatal modell, Anais Puliot. A csizma viszont nem illik a ruhához, bár a póz nagyon jó.
-----------------------------------
I like the colors and the young model, Anais Puliot. But the boots don't fit to the dress, although the pose is really great.
Elle Germany:
A francia sikk szép és jó, de ennyire azért nem kellett volna túlzásba esni. Más színek használatával is jó kép készülhetett volna, hát még ha kicsit távolabbról készül a fotó Michelle Schermerről.
-----------------------------------
The french chic is great, but they shouldn't overdo this so much. With the use of other colors could it be also a nice picture, even if they would shot it a little bit further of Michelle Schermer.
Vogue Mexico:
Annyira tetszik a nyárias háttér, hogy még Anja Rubikkal is beértem volna ezzel a semmitmondó kifejezéssel az arcán, de a ruha annyira nem illik bele a képbe, hogy olyan mintha bephotoshoppolták volna a modellt.
----------------------------------
I like so much the background, that I would also accept Anja Rubik with this meaningless expression on her face, but the dress doesn't fit so much into the picture, that it seems like, she was photoshopped into it.
 Harper's Bazaar Brazil        Harper's Bazaar Greece 
Harper's Bazaar Turkey
Úgy tűnik, a Bazaar szerkesztőségeibe szeretik Kate Uptont és a The Animal Nursery sorozatot a májusi Harper's Bazaar US-ből. Tetszenek nekem is a képek, főleg a második, az elsőn furán fogja a tigrist.
----------------------------------------------------------------
It seems like the love Kate Upton and The Animals Nursery shot of the Harper's Bazaar US in the Bazaar editorial offices. I like the photos too, mostly the second one, because on the first, she holds the tiger a little bit weird.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése