2012. augusztus 25., szombat

Lookbook áttekintés / Lookbook overview

Ismeritek a Lookbook nevű oldalt? Sok különböző ember osztja meg ott minden nap, hogy mit visel éppen. Ők mind átlagos emberek, nem modellek vagy sztárok. Úgy döntöttem kiválogatom a szerintem legjobbakat, amelyek követhetők vagy inspirációt adhatnak.
---------------------------------------------------------------
Do you know the site Lookbook? Many different people share there every day what they wear. They are average people, not models, or celebrities. I decided to pick some of the looks to show you which are the really good ones in my opinion. Which one can be followed, or just get an insipiration from it.

Lát valaki valami különlegeset a lányon? Nem. Mert teljesen egyszerűen öltözködött fel. De ez teszi fantasztikussá. Csak a kockás ing, egy farmer vagy nadrág, fekete táska, és sportcipő. Ajánlom, hogy szerezzetek be egy kockás, mintás, vagy pöttyös inget. Hiszen egy csomó mindenhez passzolnak. Farmerhoz, nadrághoz, és szoknyához is. Természetesen vehettek más cipőt is a szetthez, például balett cipőt, papucscipőt, mokaszint vagy amit akartok.
----------------------------------------------------------------
Does anybody see something special on this girl? No. Because her look is totally simple. But this makes it great. Just a checked shirt, jeans or trousers, black bag and sneakers. I suggest you to buy checked, patterned or, dotted shirts. They go with a lot of things. Jeans, trousers and skirts as well. You can of course change the shoes for ballet pumps, slipper shoes or moccasins or whathever you like.

Nekem annyira tetszik ez kinézet! Annyira kifinomult! A piros nyakkendő teljesen feldobja a fekete-fehér szettet.
Talán néhányotoknak túlságosan elegáns ez az öltözet a hétköznapokra, de akkor változtassátok meg például a nadrág színét, és nem fogtok olyan komolynak kinézni.  De legyél óvatos, mert ha túl sok szín van rajtad, plusz a csokornyakkendő, könnyen úgy nézhetsz ki mint egy bohóc!
 ---------------------------------------------------------------
I loved this look! It's so sophisticated! This red bow tie upgraded the black and white set.
Maybe for some of you it's a bit elegant for weekdays, but then change for example the colour of the trousers, then you won't look so serious. But be careful, if you were to much colours and the bow tie you can look like a clown!

Ezen az összeállításon a nyaklánc a legjobb. Annyira más színe van mint a többi darabnak, és olyan nagy, hogy felkelti a figyelmet, valamint még egy kicsit a pocidat is eltakarja, ha nem vagy elégedett ezzel a testrészeddel.
Könnyen készíthetsz te is ilyen nyakláncot egy sima pólóból (csak vágd csíkokra), és így egy egyedi darabot csinálhatsz.
 --------------------------------------------------------------
The really good thing in this look is the textile necklace. It has a very different colour than the other items, and it's so big that it attracts attention, and can even a bit hide behind it, your tummy if you are not satisfied with it.
You can make a necklace like this easily, from a T-shirt for example (just cut stripes) and this way you can make an individual piece.

Ez az igazi color-blocking! A kulcsa pedig, hogy hasonló tónusúak a színek. Még csak nem is bonyolult. Mint láthatják a lány egyszerű fekete nadrágot visel, ami ugyebár alap darab. Ha van egy ilyen, aranyos, színes inged, akkor viselheted farmerral, fehér vagy korall színű (mint a mandzsetta színe) nadrággal, farmer vagy fekete szoknyával, és így tovább. Annyi a lehetőség!
----------------------------------------------------------------
That's the right way to make color-blocking! The colours have the same tone this is the key for it. It's not even complicated. As you see she wears simple black trousers which is, though, a basic item. If you have a nice, colourful shirt like this, you can wear it with jeans, white or coral (the colour of the cuff) trousers, denim or black skirt and so on. So many opportunities!

Apropó ez az 500. bejegyzésünk! Köszi, hogy látogattok minket!
By the way this is our 500th post! Thank you for visiting us!

Forrás: innen

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése