2012. augusztus 2., csütörtök

H&M hírek

Gondolom már feltűnt nektek mennyire kedvelem H&M-et. Mivel a honlapjukon a magyar oldalra kattintva a legtöbb dolog még mindig angolul van fent, így úgy döntöttem segítem az angolul, valamint németül kevésbé tudókat, és lefordítom az aktuális cikkek egy részét. Nem ígérem, hogy hasonló tempóban tudok haladni, mert nehéz a sok szleng miatt a fordítás, de remélem tetszeni fog. Íme az legfrissebb cikk:


Atlétikai ambíciók

A sport-ihletésű férfiviselettől az igazán atlétikusig minden divatos.

A divatot mindig is inspirálta a sport, és most, hogy állandóan az Olimpián jár az eszünk, elég sok inspirációt lehet találni. Kezdjük az atlétikával – gondoljatok csak a 100m-es rövidtávfutásra vagy a tízpróbára – turbózd fel a mindennapi ruháidat, utánozd a karcsú sziluetteket, a high-tech anyagokat, és a világos színek kombinálásával. Vagy vegyük a vívást. Bár nem a teljesen párnázott egyberészest szorgalmazzuk, vegyünk példát a vívók öltözékének garbó nyakáról, és a magas derekú nadrágjáról. Mind a két elemet láthattuk olyan vezető márkák kifutóján, mint a Prada, és J.W. Anderson.

A foci, a tenisz, és a kosárlabda idén talán olyan sportos, divatos sztárokkal van telitűzdelve, mint Kobe Bryant és Roger Federer (nem beszélve David Beckham-ről aki kezdetek óta tagja a londoni olimpiát szervező csapatnak), de neked elég, ha felkapsz egy ropogós pólót és egy húzózsinóros nadrágot, hogy úgy tűnj része vagy az egésznek. A high-fashion megfelelőik Givenchy-től és Alexander Wangtól érkeznek – couture pólók, zipzáros zakók, magas szárú sportcipők minden mennyiségben. Ha már a sportcipőkről beszélünk, ezek a darabok közvetlenül a sportvilágból érkezve (azaz, nem az eddigi edzőcipő típusúak), a legmenőbb darabok lesznek a férfi lábbeliknél. Viseld a tiedet egyszerű pulóverrel, és szűk nadrággal, vagy rúgjál ki a hámból és viseld öltönnyel. Akárhogyan is, aranyra számíthatsz divat terén.

Minden jog a H&M-é.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése