2012. március 22., csütörtök

Áprilisi címlapok / April covers - part 2

Már rég volt néhány áprilisi címlap, így itt az ideje, hogy újabb szemlét tartsunk!
------------------------------------------------------------
Long ago was the last april covers, so it's time to take a look at a few!
            Vogue Netherlands:
A belsejébe már belepillanthatunk, íme a címlap! Egyszerű, színes és vidám! Azt hiszem a holland Vogue-nak ez a száma teljesen eltalálta, hogy mi a divat ebben szezonban.
--------------------------------
We could take a look at the inside, now here is the cover! Simple, colorful and joyful! I think, that the Vogue Netherlands' this issue have totally the right guess of this season's trends.
Vogue Espana:
Laetitia Castaval ez egy kicsit nyáriasabb címlap lett, de hát mégiscsak spanyol Vogue, ott szinte mindig nyár van! :)
-----------------------------------
With Laetitia Casta it is a bit summerlier cover, but after all, it's the spanish Vogue, there's always summer! :)
Vogue Portugal:
Ez is kicsit nyáriasabb kép, ez Bianca Baltival. A matadoros beütéstől még inkább érvényesül a mediterrán hatás.
-----------------------------
Another bit summerlier photo, with Bianca Balti. 'Cause of the matador style, the mediterran feeling can prevails more.
Harper's Bazaar US:
A pasztel minden árnyalata megtalálható ezen a címlapon. Szép, igazi tavaszias kép, azonban még inkább úgy érzem, hogy Georgia May Jagger sose lesz a szépségideálom.
------------------------------------
There are all of the shades of pastel on this cover. Pretty, really springly photo, but now I more feel like, she never will be one of my beautyideals.
Glamour Hungary:
Igazi tavaszi címlap! Egyszerű és nagyszerű! Kellemes színű, tavaszias kép Dencsi Adriennel. Bár egyébként nem nagyon tetszik,  de még a ruha is beleillik a képbe.
-------------------------------------
Real spring cover! Simple and amazing! Sweet colored, springly photo with Adrienn Dencsi. Although I don't really like the dress, but it really fits into the picture.
Glamour France                       Vogue US
 V magazine
 Nem tudom, hogy hogyhogy most van egy nagy Jennifer Lopez őrület, de 3 címlapot azonnal találtam, amin ő szerepel. A francia Glamour fotója egyszerű és csinos, bár én kicseréltem volna szürke hátteret. Az amerikai Vogue fotója gyönyörű! Igazi Vogue fotó! Más hozzászólásom nincs. :D A V magazin viszont a teljes ellentéte. Hogy tudtak egy ennyire nőies és divatos sztárt így beöltöztetni? A ruhák se szépek, de amit a fejével műveltek....
Nektek melyik J.Lo címlap tetszik legjobban?
--------------------------------------------------------------
I don't know why now there's a big Jennifer Lopez craze, but I immediatly found 3 covers with her. The Glamour France's photo is simple and pretty, but I would change the grey background. The american Vogue's picture is beautiful! Real Vogue photo! No other comment. :D The V magazine is the totally the opposite of that. How could they dress up a feminine and fashionable woman like she? The clothes also not so good, but what they have done with her head....
Which J.Lo cover do you like the best?

Forrás: Vogue Netherlands, Vogue Espana, Vogue Portugal, Glamour Hungary, Harper's Bazaar US, Glamour France, Vogue US, V magazine

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése