2012. március 23., péntek

Celeb street style - 24.03.2012 - part 1

Múlt héten elmaradt ez a rovat, így ezen a héten dupla adagot kaptok! :) Egyet ma, egyet pedig holnap. Nézzük, hogy készülnek a sztárok a tavaszra! Nektek ki tetszik a legjobban?
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Last week this article was canceled, so this week you'll get double dose! :) One today and on tomorrow. Look at the stars, are they ready for spring? How do you like the best?

Beyonce:
Ő már kész a tavaszra! A virágos kezeslábas nagyon jól áll neki és fantasztikusan párosította a sárga cipővel.
--------------------------------------------------------------------
She is ready for spring! The flowery jumpsuit really fits to her and she pairs it scone-hot with the yellow shoes.
Blake Lively:
Eddig csak olyan képet találtam róla, ahol a Gossip girlt forgatja és divatosan felöltöztették, azonban most kissé szétesettnek tűnik.
----------------------------------------------------------------------
'Til now I found photos only when she is shooting Gossip girl, so she was dresses fashionable, but now she doesn't look too collected.
Miley Cyrus:
Nem baj, hogy Miley nem öltözik ki egy bevásárlásra, de mért veszi fel a leggingset mint nadrágot? Nem értem miért vannak még mindig, akik azt hiszik, hogy az gatya, de NEM.
---------------------------------------------------------------
It doesn't matter, that Miley doesn't tog herself up, but why she wears leggings as trousers? I don't understand, why there are people, who think, that this is trousers, but it ISN'T.


Eva Longoria:
Az első képpel Eva még beleillett volna a color-blocking sztár listába. Rózsaszín nadrág és fehér ing. Mint bármilyen másik ember, szinte nulla sminkkel. A második összeállításban már kevésbé. A lila ruha nagyon jól áll neki, és éljen az extra magassarkú!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
The first picture would fit into the color-blocking star list. Pink trousers and whit shirt. Like anybody else, with almost zero make-up. The second is further from that. The purple dress fits to her, and viva extreme high-heels!

Miranda Kerr:
Miranda összeállításai egyszerűek, az utolsó teljesen hétköznapi. Egy-egy extrább darabbal dobja fel összeállításait, ahogy ti is tehetitek. Egy jó kis kabát, színes táska, vagy kalap.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Miranda's combinations are simple, the last is totally casual. One-one more extreme piece makes her appearance better, like you can do it. A pretty coat, colored bag or a hat.

Forrás: Beyonce, Blake Lively, Miley Cyrus, Eva Longoria, Miranda Kerr

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése