2014. december 5., péntek

H&M - Magical Holidays & Home

Már egész biztosan láttatok néhány képet és a videót a H&M karácsonyi kampányából, ha máshol nem a Facebook oldalunkon vagy a városban a hirdetőtáblákon. A kampány két fő arca Lady Gaga és Tony Bennett akik a reklámvideóban még énekelnek is, s daluk és közös albumuk stílusa (Cheek to Cheek) meg is határozza a videó stílusát. Nagyon jól sikerült, vidám és ünnepélyes. Rajtuk kívül még ki lehet emelni a modelleket: Joan Smallst, Sasha Pivarovát, Charlotte Careyt, Sean O'Pryt, Armando Cabralt és Miles McMillant. A képeket Jason Kibbler és Daniel Jackson készítette, a videó rendezője pedig Johan Renck volt.
--------------------------------------------------------------
You probably already saw a few pics and the video of H&M's christmas campaign, maybe on our Facebook paige or on the billboards. The main faces of the campaign are Lady Gaga and Tony Bennett and their song (and album: Cheek to Cheek) also defines the style and feeling of the video. It is really great, fun and elegant. Next to them, a few famous models appears too: Joan Smalls, Sasha Pivarova, Charlotte Carey, Sean O'Pry, Armando Cabral and Miles McMillan. The photos were taken by Jason Kibbler and Daniel Jackson and the director of the TV ad is Johan Renck.

Persze a H&M Home karácsonyi ajánlatát sem hagyhatom ki, idén pedig már külön öröm, hogy Magyarországon is meg lehet vásárolni a termékeket és nem csak gyönyörködni tudunk bennük! Idén is kiválasztottam néhány kedvencemet!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Of course, I couldn't left out the offer of H&M Home with the wonderful pictures of the decor department. This year, I also pick out a few of my new favourites!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése