2014. november 1., szombat

Novemberi címlapok / November covers

W magazine
Bár egyértelműen nagyszerű, színes és különleges modelleket felsorakoztató címlap lett (bár egyáltalán nem értem hogy került Anna Ewers a jobb szélre farmerban és pulcsiban), kicsit veszít az értékéből, mivel mint kiderült, a szeptemberi számhoz készült fotósorozatból származik a fotó, ami végül nem került bele akkor a magazinba.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Although for sure it is a great, colorful cover with an incredible cast (although what Anna Ewers doing in the end in the jeans and sweatshirt?), it loses a little bit of its charm, because it turned out, that it is just an outtake from a photoshoot they made for the september issue.

Harper's Bazaar UK
Jessica csodásan fest ezekben a gyönyörű estélyiekben. Bár az előfizetőknek járó megint csak szebb lett.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jessica looks wonderful in these beautiful gowns. Although the one for the subscribers got to be even better again.

      Elle UK                                                Harper's Bazaar US
 Anne Hathaway elég jó modellnek bizonyult a két teljesen különböző címlaphoz. Nagyon dögös a fekete szettben és a piros tüllben is, bár nem igazán értem az amerikai Bazaar ezen piros, csókdobálós, szívecskés koncepcióját novemberre.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Anne Hathaway seemed like a great model for both of the covers. She's very hot in the black set but, but also lovely in the red tulle. Although I don't really understand the american Bazaar's red, kiss-blowing concept full the hearts, for November.


Vogue UK:
Taylor Swift újabb arca! Jó látni, hogy különböző ötleteket választanak a magazinok és nem ugyanolyan képeket kapunk róla mindenhonnan. Nagyon jól néz ki, fiatalos és friss a teljes címlap!
---------------------------------------------------------------
Taylor Swift new face! It's great to see, that magazines try new ideas and we do not get the same fancy photos from everywhere. The whole cover looks beautiful, youthful and fresh!
Vanity Fair US:
A Vanity Fair egész biztosan nagyot kaszált azzal, hogy pont jókor választották Jennifer Lawrencet modelljüknek, bár a fotózáskor még nem tudták, hogy miért is fog mindenki róla beszélni... Mindenesetre Jen nagyon dögös, az biztos.
------------------------------------------------------------------
Vanity Fair must earned a lot with choosing Jennifer Lawrence for the cover in the right time. Although they didn't know, when they shoot it, that why everybody will be talking about her soon... But she looks hot in the photo, for sure.
Vogue Italia:
Tetszik a címlap. Fura keveredése az ünnepi csillogásnak, a tüzes fénynek és Carolyn Murphy átható tekintetének. A kihajthatós címlapból az is kiderül ugyanis, hogy Carolyn egy csillagszórót tart a kezében, amivel nem is lenne baj, ha nem tűnne a keze olyan műnek.
-----------------------------------------------------------------
I like the cover. It is a weird mix of the festive glamorousness, the sparkly light and Carolyn Murphy's cutting glace. Because from the fold-out cover it also turned out, that Carolyn holds a sparkler in her hand, which also wouldn't be bad, if her arm wouldn't look so lifeless.


Elle Czech:
Adriana Cernanova nagyon dögös és sportos az új Alexander Wang for H&M darabokban. A göndör haj még csak plusz!
-------------------------------------------------------------------
Adriana Cernanova is very hot and sporty in the new Alexander Wang for H&M pieces. And the curly hair is just an extra!



Harper's Bazaar Australia:
Diane Kruger mindent tud viselni és megint csak csodásan néz ki. Szerencsére túl sok szöveget sem raktak a címlapra, így sokkal hatásosabb.
----------------------------------------------------------------
Diane Kruger can wear anything and looks beautiful always. Luckily, they also didn't put too much text on the cover, so it is even more impressive.
Vogue Paris:
Nekem tetszik a fotó, egész biztos nem hétköznapi, bár kicsit erősebb arckifejezést is választhatott volna Adriana, hogy hatásosabb legyen. Plusz ha már ilyen sötét sminket választottak, nekem tetszett volna, ha a teste is kicsit koszosabb.
---------------------------------------------------------------
I like the photo, it isn't one you see everyday for sure, although Adriana should choose a little bit stronger facial expression, to make it more impressive. Plus, if they already chose a dark make-up than maybe her body could be also more dirty.



Elle Germany:
Csodásak a színek, Lisa Cant gyönyörű és elegáns, bár egy kicsit túl sötét a piros anyag.
-----------------------------------------------------------------
The color are amazing, Lisa Cant is beautiful and sophisticated, although maybe the red net is a little bit too dark.


Elle Denmark:
Nos nem lett egy túl bonyolult vagy színes címlap, de hát minek is, ha egyszerűen Josephine Skriver önmagában ilyen gyönyörű! ^^
----------------------------------------------------------------
Well, it didn't become such a busy or colorful cover, but who needs that, when Josephine Skriver herself looks this beautiful! ^^


Numéro Russia:
Különösebben nem kiemelkedő a címlap, Jessica Stam jól néz ki. De azt el kell ismerni, hogy a szemei vibrálnak.
---------------------------------------------------------------
It isn't such an outstanding cover, Jessica Stam looks pretty. But we have to admit, that her eyes are vibrating.
Elle Brazil:
Gisele-el sokkal izgalmasabb fotókat is lehetne készíteni, de tetszik, hogy a sárga színt választották, viszonylag ritka, pedig nagyon nyárias. :)
------------------------------------------------------------
They could make much more interesting pictures of Gisele, but I like the yellow color, it is quite rare nowadays, although very summery and bright. :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése