2014. március 16., vasárnap

Áprilisi címlapok / April covers - 1

Antidote Magazine
Tavasz - Nyár / Spring - Summer
A romantika témát kapta az új szám és több címlap is készült hozzá, azonban engem leginkább csak ez a kettő fogott meg, melyeken Karmen Pedaru és Natasha Poly szerepelnek.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
They made six covers for The romance issue, but I these two, with Karmen Pedaru and Natasha Poly got me especially.

Vogue Paris:
A dögös bőr szettel az Edita Vilkeviciutés címlapra emlékeztet, bár ez vadabb és fiatalosabb, azonban még se érzem azt a francia Vogue-os hatást, egy kis apró kifinomultság hiányzik. De Cameron Russell így is tökéletes választás volt ehhez a koncepcióhoz és várom a többi fotót!
----------------------------------------------------------------
With the leather set it reminds me of the cover with Edita Vilkeviciute, although it's wilder and more youthful, but I miss the french Vogue effect, a little bit of sophisticated. But Cameron Russell is perfect for this conception and I'm waiting for more photos!
Harper's Bazaar Australia:
Bár ezekből a színes, festett Chanel ruhákból már elegem van, mert szinte minden címlapra berakják a fehér háttér elé, mert süt róla, hogy Chanel és ennyi elég is. Sokkal érdekesebb módon is lehetne használni... Coco Rocha azonban roppant izgalmas és élénk modell, így összességében mégiscsak nyerő címlap lett.
------------------------------------------------------------------
Although I'm sick of these painted Chanel dresses, because these are always put before a white background, because everybody sees that it's Chanel and that's enough. But it could be used in more creative ways. But Coco Rocha is very interesting and lively, so altogether it's great.

Elle UK:
A háttér elég fakó, a Prada kabát így egészen tetszik, de jó lett volna ha Katie Holmes nem csak a csini pofiját adja hozzá, hanem valamilyen érzésfélét is...
----------------------------------------------------------------
The background is quite pale, but I like the Prada coat like this, although Katie Holmes could bring something more to this cover, than her pretty face.
Vogue UK:
A brit magazinok egészen meglepő választásokkal rukkoltak elő ebben a hónapban, bár én örülök, hogy végre nem az amerikaiakat követik. Még akkor is, ha ezen a fotón inkább egy megfáradt Nigella Lawsont láthatunk, mint egy tavaszi, mosolygós konyha-királynőt.
---------------------------------------------------------------
The brit magazines came out this month, with such surprising choices, although I'm glad, that finally they aren't following the amaricans. Even though, in this photo we can see a tired Nigella Lawson more, than a springly, smiley kitchen-queen.


Elle US:
Éljen Emma Watson! Örülök, hogy Amerikába is érdeklődnek iránta, de ez a címlap borzasztó. Unalmas, nem szép, a styling nagyon előnytelen.
------------------------------------------------------------------
Come on, Emma! I'm glad, that the americans are also interested in her, but this cover is terrible. It's boring, not pretty, and the styling is so bad and disadvantageous.

Marie Claire US:
Shailene-nel is valami extrábbat akartak csinálni, mert ő vagány lány, nm csak az a csinos pofi. Azonban ez is csak előnytelen lett, a fürdőruha pedig nem is túl aktuális ruhadarab...
-------------------------------------------------------------------
They also wanted to do something more extreme with Shailene, because she's a cool girl, not just a pretty face. But it also became only disadvantageous, and the swimwear is also not a so actual wear.
Elle Germany:
Nem tagadom, szeretem ezt a képet. Daria szép, a Lanvin ruha lélegzetelállító, minden stimmel. A probléma csak ott van, hogy ez már egy 3 évvel ezelőtti kép, ami az egész újság aktualitását megkérdőjelezi... Plusz a második L betű állati ciki helyen van.
-----------------------------------------------------------------
I can't deny, that I like this picture. Daria is pretty, the Lanvin dress is breath-taking, and everything works well. The only problem is, that it's a picture from 2011, which also queries the actuality of the magazine... Plus, the second L looks so embarrassing.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése