2014. február 28., péntek

Márciusi címlapok / March covers - 1

Vogue Mexico:
Az első címlapon picit sok a photoshop, a második jó, a harmadik borzasztó. Milyen az orra?! Komolyan, mint Voldermoté. Pedig Enikő igazán szép, a styling is jó és a bájos, világos tavaszi hangulat is finom.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
On the first cover the photoshop is a little bit too much, the second one is good, but the third is terrible. How  does her nose look like? I'm sorry, but just like Voldemort's. But Enikő is so pretty, the styling is nice and the lovely, light spring feeling is great as well.


Interview US:
Egyszerűen tökéletes lenne, az ezüstös-fémes színekkel és sminkkel, de a vörös rúzs így nagyon kitűnik és magára vonzza a figyelmet, pedig Marion szemei sokkal érdekesebbek, mint a szája.
----------------------------------------------------------------
It would be perfect, with the silver-metallic colors and make-up, but the red rouge marks too much out and gets all the attention, although Marion's eyes are much more interesting, than her lips.


Vogue Paris:
Nagyon hatásos, az biztos. A pirossal nekem semmi bajom, elég retró, de a smink, főleg a szája nem igazán tetszik.
---------------------------------------------------------------
Very impressive, for sue. I have no problem with red, it's quite retro, but I don't really like the make-up, and mainly her lips.

Vogue UK:
Az élénk és vibráló kék és zöld színeken kívül, amik szépek, komolyan nem tudtak fél évet várni és újabb címlaplányokat keresni? Inkább tettek volna egy merész lépést, mint egy unalmasat...
---------------------------------------------------------------
Irrespectively from the virating blue and green colors, which are nice, they seriously couldn't wait 6 months and found other covergirls? They better should make a risky step, than a boring one...
Vogue US:
Eddig nem vettem észre, hogy határozott különbséget tudnék tenni, hogy általában az Elle, Bazaar vagy Vogue címlapok hogy szoktak kinézni, de most konkrétan azt hittem, hogy ez egy Elle címlap. Az egyszerű háttéren kívül a styling sem sikerült túl izgalmasra, a laza kicsit túl laza lett...
------------------------------------------------------------------
I haven't recognized yet, that I could make concrete difference between the usual Elle, Bazaar or Vogue covers, but now, for the first look I seriously though, that this is an Elle cover. Next to the simple background, the styling also isn't so original and the cool became too cool...

Elle US:
Nos, túl sok ok még nincs, hogy Dakota Johnsont címlapon lássuk, hiszen a film még sehol sincs és egyébként is lenne 100 másik ember, aki joggal kerülhetne a címlapra, de a lényeg, hogy egész jó fotó lett.
-----------------------------------------------------------------
Well, we don't have too much reasons to see Dakota Johnson on the cover, and there are 100 other woman, whom I would more like to see, but the point, that this is a quite good cover.


Vogue Brazil:
Ne, ne, ne... Miért?!?
Alessandra Ambrosio. (Tetszik a vörös háttér.)
--------------------------------------------------------------
No, no, no... Why?!?
Alessandra Ambrosio. (I like the reddish background.)

Elle UK:
Csak nektek hölgyek! Hogyan adjunk el egy női magazint... ;)
---------------------------------------------------------------
Just for you ladies! This is how you sell a magazine for women... ;)
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése