2013. július 25., csütörtök

Augusztusi címlapok / August covers - 2

Vogue Deutsch
Nicole-ról Camilla Akrans és Patrick Demarchelier is készített sorozatot és így címlapot az új számba. Nekem az első, természetesebb jobban tetszik, amit Camilla készített.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Camilla Akrans and also Patrick Demarchelier took a shoot and a coverphoto of Nicole, to the new issue. I like the first more natural one, which was taken by Camilla.

Harper's Bazaar US
Sofiát ebben a kínos pózban és a szokásos megvilágításban nem is kérdés, hogy Terry Richardson fotózta... Az előfizetőknek járó címlap viszont szép Candice Swanepoellel, csak a belőle világító nagyon-kék feliratot nem értem.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 No question, that Terry Richardson was, who shot Sofia in this awkward pose and usual lighting... But the subscribers' cover is nice, with Candice Swanepoel, I just don't understand that showy very-blue title.

Vogue US:
Érdekes választás volt Claire Danes. Engem azonban nem igazán győzött meg. Talán ha kicsit sötétebb témát választottak volna és nem Annie Leibovitzot fotósnak valami érdekes is kisülhetett volna, de így nem lehetett elrejteni az érdektelen arcát.
-----------------------------------------------------------------
Claire Danes was an interesting choice. But she didn't really got me. Maybe, if they would choose a darker theme and not Annie Leibovitz to shoot something interesting would come out, but like this, they just couldn't hide her uninterested face.Elle Spain:
Bar Refaelinek csak úgy vibrálnak a szemei, a ruha gyönyörű, a kép szexi. Csodás címlap!
---------------------------------------------------------------
Bar Refaeli's eyes are just vibrating, the dress is beautiful, the picture is sexy. Wonderful cover!Vogue Australia:
Egészen egyszerű, de Sofia Coppola igazán szép, a színek lágyak, a felirattól pedig kicsit extrább.
-----------------------------------------------------------------
Quite simple, but Sofia Coppola is really pretty, the colors are soft, but it's more special because of the titles.


Vogue Paris:
Az egyik honlapon rámutattak az egyértelmű hasonlóságra a júniusi amerikai Elle-lel, de a styling ezerszer jobb, a kabát Darián nagyon tetszik.
---------------------------------------------------------------
On one of the websites, they show the obvious similarity with the june issue of american Elle, but this styling is so much better, I love the jacket on Daria.


Elle US:
A smink kicsit fura, de ettől és a stylingtól lett különleges. Itt viszont idegesítő a szöveg, mert rálóg Amandára.
------------------------------------------------------------------
The make-up is a little bit weird, but it's special because of this and the styling. But here, the titles are very annoying, because they're on Amanda.


Vogue Spain:
A színek furák, Karmen Pedaru szőke haja borzasztó egyébként nem lett olyan rossz.. De legalább most kicsit eltértek a szokásostól.
---------------------------------------------------------------
The colors are weird, Karmen Pedaru's blonde hair is terrible, but otherwise it isn't so bad. At least they did something different from the usual now.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése