2013. június 9., vasárnap

Júliusi címlapok / July covers - 1

Tatler UK
Tetszik a téma és a színek, bár kissé őszies. Suki Waterhouse viszont szebb, mint Mary Charteris. Hozzá ez kevésbé illik.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
I like the theme and the colors, although it's a bit fally. But Suki Waterhouse is prettier, than Mary Charteris. This less fits her.



Vogue UK:
Ez egy jó címlap. Tetszenek a színek és a styling is. Kár, hogy Helena Bonham Carter kicsit sok photoshoppot kapott és felismerhetetlen.
---------------------------------------------------------------
This is a good cover. I like the colors and the styling. But such a pity, that Helena Bonham Carter got a little bit too much photoshop and she's unrecognizable.


Instyle UK:
Ez a Dolce & Gabbana darab nagyon feldobja az egyszerű szetteket és tetszik a légies téma. Bár Cheryl Cole különösebben nem nyűgözött le...
----------------------------------------------------------------
This Dolce & Gabbana piece really makes a simple set more interesting and I like this airy theme. Although Cheryl Cole didn't really impress me...



Vogue Netherlands:

Nagyon extra! Tetszik a légies, maxiruha, a színek és a perspektíva is, bár Kinee Diouf így nem látszik igazán. De szép!
---------------------------------------------------------------
Very special! I like the easy, maxi-dress, the colors and the perspective, although like this, Kinee Diouf isn't totally visible. But nice!



Marie Claire UK:

Egész jó fotó lett Alicia Keysről, csak nagyon halvány. Legalább a ruhája színe lehetne élénkebb, de egyébként jól áll neki.
-----------------------------------------------------------------
It's a quite good photo of Alicia Keys, it's just too pale. At least, her dress' color could be bolder, but otherwise it matches her.
Vogue Deutsch:
Linda Evangelista és Choupette... Hát csodás. Arra vártam, hogy újabb címlapot lássak Choupette-tel... Egyébként tetszik, hogy fekete - fehér, de még Linda se olyan szép. Egyébként pedig Choupette is nyűgösnek tűnik. Totál zavar az egész. Attól még, hogy odateszik Karl Lagerfeld macskáját, nem oldják meg...
---------------------------------------------------------------
Linda Evangelista and Choupette... Wonderful. I waited so much to see another cover with Choupette... Otherwise, I like, that it's black and white, but Linda also not so pretty. And Choupette looks fretful too. The whole thing is a mess. It won't be solved, because they put on the cover Karl Lagerfeld's cat...



Glamour US:

Az eredeti ötlet  nem lett volna olyan rossz, de túl sok a pink, a pucc, a glitter. Túl sok. Bár Lily Collins egész bájos.
-----------------------------------------------------------------
The original idea wouldn't be so bad, but there's too much pink, too much stuff and glitter. It's too much. Although Lily Collins is lovely.



Elle Ukraine:

Ez a címlap a megkoronázása Milla összes ronda vörös szőnyeges megjelenésének. Nulla smink, nulla frizura és ez az arckifejezés...
----------------------------------------------------------------
This cover is the cherry on each ugly red carpet looks by Milla. No make-up, no hairstyle and this expression...



Numéro Russia / June - July:

Nem igazán tetszik ez az átlátszó felső és a csípőszoknya, de Carolyn Murphy nagyon jól néz ki. Csak úgy vibrálnak a kék szemei.
---------------------------------------------------------------
I don't really like this see-through top and the hip-skirt, but Carolyn Murphy looks great. Her blue eyes are like vibrating.

Interview / June - July:

Jó ez a fémes stílus, illik az új Superman filmhez, de Amy Adamsnek nem áll olyan jól. A fejét is furán tartja...
---------------------------------------------------------------
This metallic style is great, and matches the new Superman movie, but it doesn't fit Amy Adams. She also holds her head weird...



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése