2013. június 12., szerda

Burberry kisses

Szerintem a Burberry a leginkább vásárlóbarát márka.  Az elsők között voltak, akiknél online élőben lehetett nézni a divatbemutatót, amelyre Christopher Bailey mindig "meghív minket" egy videón vagy egy levélen keresztül.

Tudják, hogy el kell érniük a márka összes rajongóját, hiszen ha ezeknek az embereknek egyszer lehetőségük lesz, valami luxusterméket venni maguknak, mint például egy táskát, ruhát, kabátot, vagy valami hasonlót, akkor majd a Burberryt fogják választani, hiszen úgy érzik, a  márka törődik velük. Szóval Chris nem csak egy nagyszerű tervező, de egy remek üzletember is, és mindig új ötletekkel rukkolnak elő.

Most itt van a legutóbbi, ami ma érkezett. Ezt a projektet a Burberry a Google-lel közösen készítette. A kisses.burberry.com segítségével te is elküldheted személyes üzenetedet, melynek borítékját egy csókkal pecsételheted le. A World of Kisses oldalon az is látható, hogy a többiek hova küldik leveliket az ő csókjaikkal. Szerintem nagyon aranyos ez az ötlet! A videóban láthatjátok, hogy működik az egész. Nézzétek meg!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
I think Burberry is the most customer-friendly brand. They were on of the first ones who has live stream fashion shows, and Christopher Bailey always 'invites all of us' through a video, or with a letter on this event, They know that they have to reach everybody who is a fan of the brand, because when these people have the opprotunity once to buy a luxury bag, dress, coat or anything like this, they'll choose Burberry forwhy they feel that the brand care about them. So Chris isn't only a great designer, but also a good business man, and they always have many new ideas.

Here's the next one, it came out today. Burberry made this project together with Google. You can send through kisses.burberry.com a personal message and seal the envelope with your kiss. On the site of World of Kisses you can see where the others sendign their letters with their kisses. I think it such a lovely idea! You can see in the video how it's going. Check it out!
 forrás: innen

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése