2013. május 16., csütörtök

H&M - Summer magazine & Doutzen Kroes

Már a boltokban megtalálható a nyári H&M magazin. Természetesen Beyonce van az elején, s 3 oldalas interjú is van vele. A címlap nem a kedvenc fotóm a kampányból, de az első kép tetszik.
Doutzen Kroes-szal is készült egy editorial, melyet Terry Richardson fotózott. A képek még nincsenek fenn a neten, úgyhogy a saját szkenjeimet osztom meg veletek. Ha meglesznek a jobb minőségű fotók kicserélem őket! Leginkább a fehér ruhás fotók tetszenek és Doutzen nagyon szép. Ezután következik egy videó a másik "Fantastic voyage" (Fantasztikus utazás) című editoral fotózásáról, ahol a modell Catherine McNeil, a fotós pedig Josh Olins volt.
Egy másik kampánysorozat is készült Doutzen és Terry közreműködésével, a további képek onnan vannak. Azok nem igazán tetszenek, a magazinos fotók sokkal jobbak. Találtam egy videót is Doutzennel, azonban sajnos nem tudom belinkelni, de ITT megtaláljátok! Új darabok is vannak, úgyhogy úgy tűnik lesznek új fotók, sőt Cameron Russell is feltűnik a videóban, lehet ő is részt vesz benne. Reméljük! ;)
----------------------------------------------------------------
You can already find the summer H&M magazine in the shops. Of course, Beyonce is on the cover, and there's also a 3 pages interview with her. The cover isn't my favourite photo of the campaign, but I like the first photo.
Also an editorial was taken by Terry Richardson, of Doutzen Kroes. The pictures aren't on the internet yet, so I share my own scans with you. If we got the better quality ones, I'll change them. I like the most the ones with the white sets and Doutzen is really pretty. After this, there's a video of another one editorial called "Fantastic voyage", where the model was Catherine McNeil and the photographer was Josh Olins.
Also another campaign was shot with Doutzen and Terry, the other photos are from there. I don't really like them, the magazine photos are much better. I also found a video with Doutzen, but sadly I can't put it in, but you can find it HERE! There are new pieces, so it seems like there will be new photos, and also Cameron Russell appears in the video, so maybe she'll also participate. We hope! ;)Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése