2012. november 10., szombat

Karlie Kloss' new hair do

Karlie Kloss pár napja levágatta a haját. Azt nyilatkozta az In To The Gloss-nak, hogy másik embernek érzi magát vele. Az mondja, hogy amúgy is töredezett és roncsolt volt már a haja a munkája miatt. Megkérdezték tőle, hogyan hívja ezt a hajstílust és azt mondta, hogy mondjuk Karlie-nak. Nekem elég fura. Az egésznek nincs is formája nem?
Ahogy én látom elég vékonyszálú a haja, habár a fodrászok mindig jó munkát végeznek vele, hiszen a fotókon nem látszik, hogy semmi volumene nincs a frizurájának. A Victoria's Secret show-n pedig gondolom parókát viselt.
Ti mit gondoltok általánosságban a rövid hajról? Sok színésznő akik levágatták a hajukat azt mondták magabiztosnak érzik magukat tőle. Nekem is olyan hosszúságú a hajam mint Karlie-nak (csak van formája, nem úgy mint neki), de mindig is gondolkodtam a nagyon rövid hajon. Ti is kipróbálnátok?
----------------------------------------------------------------
Karlie Kloss had her hair cut few days ago. She told to the In To The Gloss that she feels like another person with it. She said her hair was also broken, damaged from the working, and has no style. It was asked from her how does she calls her new hairstyle, and she said let's call it Karlie. It's just weird for me. I think it has no style, has it?
As it seems to me that her hair is really thin, but the hairdessers make always a good job, so we can't see on the photos that her hair has no volume. On the Victoria's Secret show I guess she was wearing a wig.
What do you think about short hair generally? A lot of actresses had her hair cut, and said they feel confident with it. I have this short hair as Karlie (but with a style not like this) but I'm always thinking about having a pixie short hair. Would you try it as well?
forrás: innen

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése