2012. június 18., hétfő

W magazine

Általában Aly írja, a bejegyzéseket a magazin borítókról, de most láttam meg a W magazin júliusi számának két borítóját és muszáj megosztanom veletek. Joan Smalls van az egyik borítón, míg a másikon Karlie Kloss.
Karlie megosztotta az újsággal,hogy annyira magas (185 cm), hogy akárhányszor találkozik Karl Lagerfelddel, a tervező megkérdezi tőle, hogy még mindig nő-e.
Mind a két borító tetszik, nem is tudnék választani közölük. Steven Meisel (a fotós), és természetesen a két lány (meg ahogy látom a fodrász és a sminkes is) remek munkát végeztek. Editorial képek is megjelentek, így azokat is megosztom
----------------------------------------------------
Usually Aly writes the posts about the new covers, but I have just found W magazine new July covers, and I have to share them with you. Joan Smalls is on one cover, and Karlie Kloss is on the second one.
Karlie shared with the magazine that she is so tall (6 foot, one inch = 185 cm) that Karl Lagerfeld always asks her when thy meet, whether she has grown more.
I love both covers, can't choose. Steven Meisel (the photographer), and of course the two girls (and as it seems fo me the hairdresser and the makeup artist as well) did a great job. Editorial pictures came too, so I share them as well.


Joan Smalls:
Karlie Kloss:


Forrás: innen, innen, innen

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése