2012. június 2., szombat

Celeb street style - 02.06.2012 - part 1

                         Ashley Greene                                  Keira Knightley 

Emma Stone
Még az egyszerűbb összeállításokat kedvelő sztárok is beruháztak maxi ruhára. Az alapszínűeket, mint a feketéket, barnákat vagy szürkéket én inkább akkor ajánlom, ha maxi szoknyát vesztek, mert azt könnyen párosíthatjátok színes darabokkal. Ha egyrészest akartok, akkor tegyetek úgy, mint Ashley és bátran hordjatok színes, mintás darabokat!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Even the celebrities, who like the simple combinations had maxi dress in. I recommend the basic colored, like the black, brown or grey ones, if you want to buy maxi skirt, because you can pair them easily with other colorful pieces. If you want a one-piece, do it like Ashley and wear bravely colorful, patterned ones!

Selena Gomez
Selenáé is szép darab. A csipkés pólója nagyon tetszik, de nem fekete melltartót és ezt a borzalmas gatyát kellett volna felvennie hozzá. A smiley-s ruha aranyos és fiatalos.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Selena's also a pretty one. I like so much her lacey shirt, but she should wear it with black bra and this horrible jeans. The smiley dress is nice and youthful.

Dianna Agron:
Dianna is jó ruhát választott, de a második szett, már elég zavaros. Előnytelen a szoknyája és a bokacsizmája is.
--------------------------------------------------------------
Dianna also chose good dress, but the second set is a bit incoherent. Her skirt and her ankle boots are advantageous.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése