2015. március 21., szombat

1/3

A trendek és a népszerű darabok időről-időre változnak. Most találtam három tavaszi kedvencet, amelyek lehet, olyan felkapottak lesznek, hogy állandóan látni fogjuk őket az utcán. Mivel több képet is összegyűjtöttem, így 3 külön posztban osztom meg veletek őket, hogy a végén eldönthessétek, melyik az, amit érdemes beépíteni a ti ruhatáratokba is.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Trends and popular items change time to time. I found three of these spring favourites which probably become so big that we’ll see them on the streets nonstop. I collected more pictures so I’m going to share them in 3 posts and in the end you can decide which is worth to build in your own closet.

A mellény / The vest


Még mindig ragaszkodunk a trendhez, hogy valamilyen maszkulin darabot viseljünk, és jelenleg ez a mellény, mely általában úgy néz ki mintha egy blézer vagy kabát ujjait levágták volna. Egyetérthetünk abban, hogy sikkes, elegáns hatást ad a szettünknek és tökéletes egy napsütötte tavaszi napon, mikor még nincs nagyon meleg, de fázni se fogunk kabát nélkül.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
We still stick to the trend to wear something masculine. This time it’s the vest, which usually looks just like someone cut off the arms of a blazer or jacket. We can agree that it gives a chic, elegant touch for the outfit and it’s perfect for a sunny spring day, when it isn’t so hot yet but we won’t freeze without a jacket either.

Acne 2015 S/S
     Armani 2015 S/S                                3.1 Phillip Lim 2015 S/S
 Balmain 2015 S/S                                     Dior 2015 S/S
              Dior 2015 S/S                               Dries van Noten 2015 S/S
 Isabel Marant 2015 S/S                              Lanvin 2015 S/S    
Mary Katrantzou
 Milánó utcáin / On the streets of Milan
 New Yorkban és Párizsban/  In New York and in Paris
New York utcáján / On the street of New York

Source: innen, innen, innen, innen

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése