2014. július 26., szombat

Vogue Japan - 2014 September

A japán Vogue 15. évfordulóját ünnepelve rengeteg modellt összegyűjtött, hogy egy emlékezetes, bár nem túl ötletes címlapot készítsen. A lista: Saskia de Brauw, Tao Okamoto, Carolyn Murphy, Eva Herzigova, Malgosia Bela, MariaCarla Boscono, Natasha Poly, Guinevre van Seenus, Karen Elson, Maggie Rizer, Claudia Schiffer, Nadja Auermann, Stephanie Seymour, Linda Evangelista, Naomi Campbell.
A képeket Luigi + Iango készítette.
Bár szerintem a casting nem tökéletes, van akit be tudnék még rakni és van akit ki tudnék venni, plusz nekem jobban tetszett volna ha inkább a különbségeiket emelik ki, a perfect (tökéletes) szó, nem kelt természetes hatást. Sokkal jobb lenne, ha épp az lenne a lényeg, hogy mennyire különbözőek, de így is mindegyikőjük milyen csodás a saját útján.
A fotók nem világrengetőek, de elég szépek, a kedvenceimet kigyűjtöttem. Engem most leginkább Stephanie nyűgözött le, csodaszép.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
The japanese Vogue collected a lot of models for its 15th anniversay, to make a memoriable, although not so creative cover. The list: Saskia de Brauw, Tao Okamoto, Carolyn Murphy, Eva Herzigova, Malgosia Bela, MariaCarla Boscono, Natasha Poly, Guinevre van Seenus, Karen Elson, Maggie Rizer, Claudia Schiffer, Nadja Auermann, Stephanie Seymour, Linda Evangelista, Naomi Campbell.
The pictures were taken by Luigi + Iango.
Although for me the casting isn't perfect, I could relpace people with others. Plus I would like it more, if the main idea would be, that how beautiful each of them in their own way, not looking very similar. The perfect word doesn't have a natural feeling.
The photos are not so groundbreaking, but quite pretty. I collected my favourites. From the models, now I liked Stephanie the most, she's breath-taking on the pictures.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése