2013. október 14., hétfő

Novemberi címlapok / November covers - 1

Harper's Bazaar UK
 Én naiv, mindig azt hiszem, vagyis remélem, hogy a szebb címlapot választják az újságárusnál vásárlóknak. Azonban direkt vagy csak rosszul választanak, de általában az előfizetőknek szebb fotóval ellátott szám jut. Itt viszont megdöbbentő, hogy ahhoz képest, hogy a második fotó milyen lélegzetelállító, az első mennyire rossz lett. Túl közeli, túl sok a kéz, rossz a színezés.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
I'm so naiv, I always think, or hope, that the better cover will be chosen for the ones, who buy at the newsstands. But straight or they just chose wrong, but usually the subscribers get the issues with the prettier photos. But here, it is shocking, that comparing to the second, breath-taking photo, how bad the first is. It's too close, there are too much of hands and the coloring is just bad.



Vogue Ukraine:
Ez egyszerűen lenyűgözött! Jessica Stam szoborszerű, szigorú szépség, a smink, a styling és a narancs szín is tökéletes. Bravo!
---------------------------------------------------------------
This just impressed me so much! Jessica Stam is a lady of statuesque beauty., the make-up, the styling and the oranges color is also perfect. Bravo!
Elle US:
Az amerikai Elle több címlapot is készített, azonban nekem ez az egy tetszett igazán. Shailene bájos, természetes, nagyon szép fotó. (Mellékesen jegyzem meg, és kicsit szégyenkezve, de titeket is felvilágosítva, ha esetleg hozzám hasonlóan jártatok, hogy (mint kiderült) Shailene Woodley és Hailee Steinfeld két különböző ember. Upsz! ;) )
-------------------------------------------------------------------
The american Elle made more covers, but this was the only one standin' out from the others. Shailene is lovely and natural, it's a really nice photo. (I'd like to incidentally and shamedfacely informate you, the ones just like me, that (how it turned out), that Shailene Woodley and Hailee Steinfeld aren't the same persons. Ooops! ;) )


Glamour US:
Először azt hittem, hogy nem ez a végleges színezés, mert elég erőteljes és vibráló, de Rihanna (az újra nem aktuális hajával) jól néz ki, stílusos címlap.
------------------------------------------------------------------
First I thought, that it isn't the final coloring, because it is very stronge and bibrating, but Rihanna (again with her not actual hairstyle) looks good, it's a stylish cover.



Elle UK:
Natalie kicsit ijedt, de szép. A színek tetszenek, ez már ősziesebb fotó, egész jó.
---------------------------------------------------------------
Natalia is a little bit scared, but pretty. I like the colors, this is a fallier photo, quite good.
Vogue UK:
Hát messze szebb és barátságosabb, mint az amerikai. Bár roppant örvendetes lenne, ha a brit Vogue előállna egy különleges, "friss" modellel (nem akit már az amcsik választottak) és egy egyedi ötlettel. A színek szépek és éljen, hogy Claire Danes mosolyog!
---------------------------------------------------------------
This is far away prettier and friendlier, than the american one. Although it would be so joyful, if the brit Vogue would get a special, "fresh" model (not who the americans already chose) and a unique idea. The colors are nice and thanks Claire Danes for the smile!


Harper's Bazaar US:
Elég vad és erős, de ő Madonna és megvan a stílusa. Egyébként ahhoz képest, hogy Terry Richardson fotózta, egész jó.
-------------------------------------------------------------
It' wild and stronge, but she's Madonna and got her style, anyway. Otherwise, comparing to the fact, that Terry shot it, it's quite good.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése